Ruxandra Mercea

Transylvania College

https://www.transylvania-college.ro/

Workshops

Competențe

Ruxandra crede că schimbarea și transformarea în educație vin din interiorul fiecărei școli. Dezvoltă proiecte care produc o diferență pe termen lung și crede în principiul „învață și dă mai departe”.

Ruxandra Mercea este directoarea Transylvania College, profesor și este pasionată de domeniul educației. Fondator al Asociației Wellbeing Institute, partener în cadrul noului program „Școala Încrederii”, Ruxandra este facilitator al programului Leader in Me în România și a fost participat în calitate de vorbitor la diferite conferințe la nivel național și internațional.

Împreună cu echipa de leadership, creează în școala pe care o conduce strategii educaționale ce răstoarnă paradigmele clasice, iar filosofia școlii are la bază patru direcții fundamentale: academic, wellbeing, educație globală și leadership.

Speranța Ruxandrei este că tot mai multe școli din țară vor conștientiza că pot să se schimbe pentru binele copiilor.

”Cred în puterea profesorilor și a tinerilor de a influența comunitățile în care cresc și în care se dezvoltă. Când fiecare își descoperă vocea și are încredere în ceilalți să îl susțină, întreaga comunitate se transformă.”

Copiii sunt așa de faini! Hai să le dăm spațiu și sprijin, să nu le tăiem noi aripile” este de părere Ruxandra