Facilitator: Ruxandra Mercea

Ruxandra Mercea este directoarea Transylvania College, profesor și este pasionată de domeniul educației. Fondator al Asociației Wellbeing Institute, partener în cadrul noului program „Școala Încrederii”, Ruxandra este facilitator al programului Leader in Me în România și a fost participat în calitate de vorbitor la diferite conferințe la nivel național și internațional. Împreună cu echipa de […]

Detalii despre Ruxandra Mercea

“Nu putem rezolva problemele cu același mod de gândire pe care l-am folosit atunci când le-am creat”. Albert Einstein

În educație, poate mai stringent decât în alte domenii, simțim nevoia de transformare. Nu de schimbare. De transformare.

Avem nevoie de paradigme noi.

De aceea, vă propun în cadrul acestui workshop, o abordare sustenabilă, complet diferită pentru educație, în triada: elevi, educatori, părinți, aceea în care fiecare în parte și toți își asumă, efectiv, rolul, pentru a descifra acea magie care există în fiecare copil.

Sunt la rândul meu profesor și am credința că fiecare educator din România are puterea să facă o diferență și, noi toți, împreună, putem transforma educația din România.

Vom lucra în cadrul workshop-ului să răspundem la următoarele întrebări:

  • Cum poate școala să devină un loc în care, ca profesor, să fac o diferență?
  • Cum îi pot motiva pe elevi?
  • Cum pot descoperi potențialul elevului?
  • Cum poate școala să devină un loc în care se dezvoltăm întreaga persoană?
  • Cine sunt liderii din educație?

Cred că fiecare profesor are potențialul de a fi un formator de oameni și cred că asta se întâmplă într-o școală dedicată dezvoltării acestora.