Simona Baciu

Simona Baciu este un deschizător de drumuri, încrezător în educația pentru caracter și cea socio-emoțională. Este Fondator Transylvania College și Fondator al Programului Profesori Fericiți pentru România, autor al cărții Profesorul din Tine.

În ultimele luni, Simona a moderat o serie de evenimente în care a vorbit împreună cu profesorii despre NOI, în aceste timpuri altfel. A discutat despre cum putem conștientiza emoțiile, cum le putem recunoaște și întări pe cele care  ne ajută să trăim în momentul prezent.

Recunoscătoare pentru feedback-ul primit, Simona împreună cu echipa Profesori Fericiți pentru România  au găsit motivația să meargă mai departe și să lanseze  programul de training online “Starea de bine a profesorului: o călătorie conștientă”. Acesta este bazat pe cartea Profesorul din Tine, o carte care a fost primită cu mult entuziasm de profesorii din lumea întreagă, publicată acum și în limba română.

Trainingul are ca scop susținerea emoțională a profesorilor, reducerea stresului și a anxietății, construind reziliență emoțională. Rezultatele acestui training constau în îmbunătățirea stării de bine a profesorului, reflectată în comportamentul și succesul academic al elevilor.