Ștefan George Năzăreanu

Karin's Kids Academy

Workshops

Competențe

Sunt un biolog curios, artist vizual, povestitor, Educator National Geographic și sunt explorator de la vârsta de 5 ani. Timp de zece ani am lucrat la Muzeul Național de Istorie Naturală ,,Grigore Antipa", unde am susținut numeroase conferințe și programe educaționale. Sunt autor și coautor a 7 lucrări științifice publicate în jurnale de specialitate, și de asemenea, am publicat 21 de articole în reviste educaționale distribuite la nivel național.

Ca și educație continuă, am absolvit masterul interdisciplinar Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație, al Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea din București și mai multe programele de formare, printre care: „National Geographic Educator” din Washington, D.C., „The Wonder League” – Fairydust Teaching din USA, , „Children Mental Health” – Institute of Child Psychology din Canada și „Mentalitatea Deschisă în Educaţie”, susținut de Super Teach și Institutul Dezvoltării Personale România.

De cinci ani lucrez ca profesor naturalist la Karin’s Kids Academy din București, unde știind că jocul este cel mai eficient mod în care copiii învață, dezvolt proiecte inovatoare în educația timpurie, bazate în principal pe educația în natură, Pedagogia Freinet, Scout, Reggio Emilia și experiențe autentice de învățare, prin care inspir copiii să-și dezvolte mentalitatea exploratorului.