Facilitator: Flori Grozavu

Flori este profesor pentru învățământul primar – Școala ,,Nicolae Titulescu”, Călărași Învățător gradul I cu experiență de 17 ani la catedră, educator, inovatoare, implicată în proiectele școlare și extrașcolare, voluntar în proiectele locale Crucea Roșie, în comunitățile defavorizate din județul Călărași, fondator al comunității ,,Cafeneaua Părinților” în parteneriat cu Biblioteca Județeana, candidat la ,,Creatori în […]

Detalii despre Flori Grozavu

Formatori: Floriana Grozavu și Claudia Cârstocea

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți AICI.

La clasa? Online? Blended? Oricum ar începe noul an scolar 2020-2021, tehnologia este o realitate care a pătruns în viața tuturor dascălilor și în instrumentarul de lucru al fiecărei școli sau grădinițe moderne. Dar ea nu trebuie să fie o amenințare, ci mai degrabă o oportunitate!

Clasa pregatitoare a starnit numeroase discutii de la apariția ei și până în prezent. Ne așteaptă un început și un an școlar atipic. Ce putem și cum putem face? Care este rolul fiecăruia?

Am pregatit un webinar format din trei părți ce vor acoperi toate functionalitatile de comunicare si management ale clasei pregătitoare.
În acest webinar avem posibilitatea sa ne facem cunoscute opiniile, să împărtășim lucruri care au funcționat sau nu în anii anteriori, cum ar trebui să colaborăm pentru reușită, cât și cum se poate implica familia, ce ar trebui să știe copilul la debutul în școlaritate , dar și la sfârșitul ei.

De ce sa participi ?
• La finalul acestui webinar, vei avea informațiile necesare pentru o buna intelegere a importantei acestei clase in cadrul școlii
• Vei colabora eficient cu elevii, iar comunicarea cu părinții va fi mai transparentă.
• Inregistreaza-te printre primii 100 de participanți si vei putea să interacționezi live pe tot parcursul evenimentului și să pui întrebări specifice, la care trainerul Super Teach îți va răspunde prompt.

*NU SE OFERĂ ADEVERINȚĂ!
(EMAIL-UL DE CONFIRMARE AL PREZENTEI ATESTA PREZENTA DVS LA WEBINAR.)