Facilitator: Mirela Tanc

Mirela Tanc este un profesor recunoscut la nivel mondial, fiind nominalizată la Global Teacher Prize (premiul Nobel în educație) și având contacte cu nume de prestigiu din educația globală:  Andreas Schleicher, coordonatorul programului OECD pentru evaluarea internațională a elevilor (PISA) sau Fernando M. Reimers de la Universitatea Harvard. Vizionară, aplică programe educaționale privind problemele globale […]

Detalii despre Mirela Tanc

Pentru a vă înscrie vă rugăm accesați acest link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwuc-qvqz0sG9Dr5ubaBTOnNCn4MopmikRa

Azi noi nu predăm, ci facilităm învățarea.

Exemple concrete despre rolul nostru ca profesori azi.  Îi însoțim pe copii în procesul dezvoltării lor, arătându-le cea mai bună cale posibilă spre viitor, îi însoțim pe elevi intr-o călătorie de învățare la finalul căreia să dobândească niște deprinderi. Noi trebuie să avem azi abilități de antreprenor, sa fim coach, să avem abilitatea de a scrie, de a posta, de crea lecții virtuale sau video, de a vorbi în public, de a lucra cu grupuri sau în camere virtuale, de a face excursii (virtuale în această perioadă), de a ști să punem întrebări și să ascultăm.

Teme abordare în cadrul webinarului:

1.Motivarea elevilor azi; Captarea și menținerea atenției elevilor.

2.Obiectivele de Dezvoltare Durabilă în școală. Necesitatea integrării acestora în predare.

3.Crearea de lecții/secvențe de lecții interactive digitale.

4.Imbunătătirea interacțiunii la clasă prin folosirea de materiale digitale, jocuri educaționale, explorarea materiei școlare prin intermediul animațiilor 3D.

5.Dezvoltarea de competente digitale specifice planificării, predării și evaluării elevilor.

Mirela Tanc este un profesor recunoscut la nivel mondial, fiind nominalizată la Global Teacher Prize (premiul Nobel în educație) și având contacte cu nume de prestigiu din educația globală: Andreas Schleicher, coordonatorul programului OECD pentru evaluarea internațională a elevilor (PISA) sau Fernando M. Reimers de la Universitatea Harvard.

Vizionară, aplică programe educaționale privind problemele globale în colaborare cu Al Gore – fost vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii și activist împotriva încălzirii globale, fondatorul mișcării Climate Reality; cu Tony Blair, fost prim ministru al Marii Britanii, fondator al Institute for Global Change.