Facilitator: Diana Brătucu

Diana Brătucu este învățătoare îndrăgostită de copii și pasionată de educație, în care am ales să investească timp și energie, fiind alături de mii de profesori și copii, prin intermediul numeroaselor proiecte europene în care s-a implicat trup și suflet. În cei 10 ani de experiență managerială, s-a implicat în promovarea bunelor practici europene în […]

Detalii despre Diana Brătucu

„În această perioadă, ce pot face EU pentru colegii mei, pentru elevii mei, pentru părinții lor?”
Aceasta este întrebarea de la care am pornit această serie de webinare, în fiecare zi de luni, de la ora 16.00.

Sunt Diana Brătucu, mamă de Vlad, soție de IT-ist, învățătoare îndrăgostită de copii și pasionată de educație.
Vă invit să împărtășim din experiența acestei perioade, să ne sprijinim reciproc, să învățăm unul de la altul, să aflăm ce poate face FIECARE dintre noi pentru cei din jurul nostru, pentru a răspunde cât mai bine provocării din ”Clasa de Acasă”.

În fiecare săptămână, vom avea ca invitați profesori, elevi, părinți sau inspectori școlari pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai puternici, mai creativi.
De asemenea, în fiecare întâlnire, vom face cunoștință cu instrumente Web 2.0 pentru educație care ne pot ajuta să creștem interesul și motivația elevilor pentru învățare.
Vă așteptăm să învățăm împreună în ”Clasa de Acasă”!

Materiale disponibile:

Lucru în ClassDojo

Clasa de acasă – Diana Bucuță

Lecții din ,,Clasa de Acasă” – Carmina Vakulovski

Sugestii de lectură – Claudia Carstocea 

Chestionar privind realizarea unei culegeri de resurse online care are scopul de a oferi cadrelor didactice și elevilor o bază de date (ceva mai) organizată pentru a găsi și utiliza RED-Resurse Educaționale Deschise – https://forms.gle/sipACGNYSwmkHNfg9.

Întregul webminar poate fi urmărit aici: