Facilitator: Anca Denisa Dăscălescu

Despre Anca pe scurt: Profesor pentru învățâmântul primar la Școala Gimnazială ,,Ștefan Bârsănescu” Iași. Facilitator MDE, formator, educator parental Rămân pe treptele acestea urme de piciorușe, de mâini, de sudoare, frânturi de privire și de zâmbet, de lacrimi uneori… pulberea ce se desprinde din zborul lor. Și tu, cel ce ai fost, nu mai ești […]

Detalii despre Anca Denisa Dăscălescu

Prezentările invitatelor noastre sunt disponibile aici:

Alina Iga – Cufărul cu povești

Ema PatrichiSarcinile din clasa noastră

Denisa DăscălescuCum să celebrăm cu Mentalitate Deschisă

Înscrie-te aici: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYufuuhrz4qE9x43m7vs6krLJD2TbeJiDfB

Sufrageria SuperTeach își deschide porțile în luna aprilie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm joi, 14 aprilie, de la ora 17:00, să vizitezi “Sufrageria cu bune practici”, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Pe canapeaua virtuală vor lua loc trei invitați speciali:

  • Ema Patrichi este învățătoare la Școala Gimnazială „Dacia” din Târgu Mureș și membră în trei comunități educaționale: Aspire Teachers, Merito și SuperTeach, absolvind cursul “Mentalitate Deschisă în Educație”. Ema este fondatoarea blogului Ema la Școală, o sursă de inspirație peste toți profesorii din România. Îi place să abordeze lucrurile la școală într-o manieră jucăușă, să creeze oportunități noi de învățare, să îi ajute pe elevii săi să găsească soluții la cât mai multe provocări.
  • Alina Iga este profesor pentru învățământul primar la școala Babel din Timișoara, membru al Asociației inEDU și al Academiei Mămicilor din Timișoara și un om blând, care crede cu tărie în dezvoltarea și evoluția copiilor prin lectură. Cu o voce calđă, Alina citește copiilor povești pe care le găsiți în format audio pe podcastul Cufărul cu povești și susține ateliere creative de lectură pentru oameni mici și mari.
  • Denisa Dăscălescu este profesor pentru învățământul primar la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iași formator și facilitator al programului “Mentalitate Deschisă în Educație”. Cu o experiență de 23 de ani la catedră, Denisa crede în frumusețea și potențialul fiecărui copil. Își ghidează elevii cu bucurie și se înalță în zborul vieții alături de ei. Sufletul ei ne mărturisește: “Oamenii au șansa de a fi ființele cu cele mai multe aripi, astfel că ei pot zbura cel mai înalt, iar zborul lor este lumină și binecuvântare”.

Întâlnirea va avea loc joi, între orele 17.00-18.30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Întâlnirea va avea loc joi, între orele 17.00-18.30,  și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Calendarul evenimentelor este aici: