Facilitator: Ana Bordan

Absolventă a Liceului Pedagogic din Târgu Mureș și a UBB Cluj Napoca – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Ana este de asemenea metodist ISJ Mureș și Trainer InIm Institute. A urmat și cursul postuniversitar ,,Profesor de sprijin pentru persoanele cu CES “ în cadrul Universității Dimitrie Cantemir din […]

Detalii despre Ana Bordan

Înscrie-te aici: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYufuuhrz4qE9x43m7vs6krLJD2TbeJiDfB

Sufrageria SuperTeach își deschide porțile în luna aprilie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm joi, 12 mai, de la ora 17:00, să vizitezi “Sufrageria cu bune practici”, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Întâlnirea va avea loc joi, între orele 17.00-18.30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Întâlnirea va avea loc joi, între orele 17.00-18.30,  și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Calendarul evenimentelor este aici: