Adriana Bârcean

Mă numesc Adriana Ioana Bârcean și de anul acesta sunt profesor SuperTeach, facilitator al programului Mentalitate Deschisă în Educație. Sunt mamă de 4 copii, profesor de limba engleză, teacher trainer și visătoare cu ochii deschiși. Îmi place să creez continuu, de la idei de proiecte inovative până la materiale educative personalizate pentru elevii mei. Îmi  […]

Mai mult

Flori Grozavu

Flori este profesor pentru învățământul primar – Școala ,,Nicolae Titulescu”, Călărași Învățător gradul I cu experiență de 17 ani la catedră, educator, inovatoare, implicată în proiectele școlare și extrașcolare, voluntar în proiectele locale Crucea Roșie, în comunitățile defavorizate din județul Călărași, fondator al comunității ,,Cafeneaua Părinților” în parteneriat cu Biblioteca Județeana, candidat la ,,Creatori în […]

Mai mult

Diana Sabău-Lupașc

Mă numesc Diana Oana Sabău-Lupașc și sunt profesor de limba engleză de 14 ani la colegiul ”Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Mă simt extrem de recunoscătoare să am această profesie. Nu există satisfacție mai mare ca ocazia să vad cu ochii mei cum un ”pui de om” crește și se transformă în adultul de […]

Mai mult

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna iunie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm miercuri, 14 iunie, de la ora 17:00, să vizitezi 𝐒𝐮𝐟𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Adriana Bârcean, Flori Grozavu & Diana Sabău.

Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.