Facilitator: Carmina Vakulovski

Carmina este profesor la Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov, cadru didactic din 1993, cu experiență de predare la toate nivelurile de învățământ, dar și ca inspector, consilier, formator pentru cadre didactice. A activat și în domeniul juridic. Este mentor de practică pentru elevii de liceu de la profilul pedagogic, dar și pentru studenți. Este membru al […]

Detalii despre Carmina Vakulovski

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

SuperTeach lansează în această lună un nou proiect dedicat tuturor cadrelor didactice din România. Ne dorim să construim o comunitate de profesori care învață împreună, se simt susținuți și împărtășesc din experiențele didactice într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm joi, 10 februarie, de la ora 17:00, să pășești în “Sufrageria cu bune practici”, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri din comunitatea SuperTeach.

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Carmina Vakulovski, Daniela Doru și Cocoană Rosemarie.

Carmina Vakulovski, inspector, consilier și formator de cadre didactice, este în prezent profesor la liceul „Andrei Mureșanu” din Brașov și facilitator al programului “Mentalitate Deschisă în Educație” din cadrul Institutului Dezvoltării Personale. Cu spirit de inițiativă și dorința de a contribui la dezvoltarea sistemului educațional prin colaborare și susținere, Carmina este dascălul schimbării, membru al Comisiei naționale pentru învățământ primar și al Comisiei pentru discipline socio-umane și deschizătoare de proiecte în comunități precum Aspire Teachers și SuperTeach.

Aici puteți accesa centralizarea evenimentelor organizate de Carmina in parteneriat cu ISJ Brasov si Aspire Teachers

Daniela Doru, facilitator în comunicare nonviolentă, este o profesoară dedicată educației empatice care susține cultivarea relației autentice dintre elev și profesor încurajând autonomia, creativitatea și curiozitatea. Cu o experiență vastă de predare în contexte formale și nonformale, Daniela educă și ghidează procesele de învățare cu și din inimă pentru a cultiva mintea. În prezent, Daniela este dirigintă la Școala Babel din Timișoara și membru al comunității SuperTeach.

Aici puteți găsi prezentarea susținută de Daniela în această ediție și fișa de competențe SEL pentru gimnaziu 

Cocoană Rosemarie, director și dascăl al Școlii Gimnaziale Eșelnița, și-a dedicat viața îmbunătațirii educației în mediul rural. Cu o experiență de peste 26 de ani de carieră didactică și cunoștințe din domeniul de managment de proiect și accesare de fonduri europene, Rosemarie contribuie la educarea tinerilor și prin implementarea de proiecte inovatoare în cadrul Asociației Comunității Eșelnița Cazanele Dunării. Este absolventă a cursului “Mentalitate Deschisă în Educație” și membru activ în comunitatea SuperTeach.

Cele trei proiecte prezentare de Rosemarie pot fi vizualizate aici:

File de istorie trăită

Povesti recuperate

Istorie locala

Întâlnirea va avea loc joi, între orele 17.00-18.30,  și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului.

Calendarul evenimentelor este aici: