Facilitator: Claudia Cochină

#communitybuilder #childrengrower #confidencebooster așa zice Facebook despre mine. Sunt craioveancă get-beget. Fac multe: manager educațional, președintă de organizație, profesoară de engleză, “constructor social”, mama a doi copii și prietena multora. Chiar îmi plac oamenii! Și orașul meu! Veselă, plină de energie și o sursă de inspirație pentru cei din jurul ei, Claudia Cochină este o […]

Detalii despre Claudia Cochină

Cui se adresează?

Tuturor cadrelor didactice care doresc să dezvolte competențe de viață în copii și să predea cu bucurie și satisfacție. În fiecare zi!

Scurtă descriere a atelierului

Educația pentru viață este vie, ea crește, dă roade, transformă copiii dar și educatorii în adulți împliniți. Atelierul setează câteva principii fundamentale ce contribuie la învățarea cu plăcere, bazată pe dezvoltarea competențelor de viață. Cum echilibrăm emoțional copiii și dezvoltăm abilitățile lor sociale, ce instrumente stimulează învățarea sau care sunt ingredientele stării de bine într-o școală sunt câteva din aspectele pe care le vom aborda împreună prin exerciții practice.

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

Elementele principale ale atelierului includ:

Dezvoltarea emoțională, catalizator pentru învățare

Dezvoltarea organizațională prin relații

Motivarea la învățare continuă

Reflecția ca dezvoltare profesională

Starea de bine a elevului în învățare

Școala ca mediu de creștere

Agenda / Structură workshop

  1. De la lecția de engleză la lecția de viață
  2. Dezvoltarea de relații autentice
  3. Învățarea ca o călătorie
  4. Starea de bine în clasă și în școală