Carmina Vakulovski

Carmina este profesor la Liceul „Andrei Mureșanu” Brașov, cadru didactic din 1993, cu experiență de predare la toate nivelurile de învățământ, dar și ca inspector, consilier, formator pentru cadre didactice. A activat și în domeniul juridic. Este mentor de practică pentru elevii de liceu de la profilul pedagogic, dar și pentru studenți. Este membru al […]

Mai mult

Ana Valeria Gorcea

Sunt profesor de Limba și literatura română la Colegiul Național „Alexandru Papiu-Ilarian” din 2016, cu o vechime de 14 ani la catedră. Sunt doctor în Filologie din 2015. Prima mea întâlnire cu SuperTeach a fost în ianuarie 2018, la Iași, iar de atunci, o dată cu parcurgerea programului de formare „Mentalitate deschisă în educație”, am […]

Mai mult

Ștefan George Năzăreanu

Ca și educație continuă, am absolvit masterul interdisciplinar Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație, al Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea din București și mai multe programele de formare, printre care: „National Geographic Educator” din Washington, D.C., „The Wonder League” – Fairydust Teaching din USA, , „Children Mental Health” – Institute of […]

Mai mult

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna martie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm miercuri, 15 martie, de la ora 17:00, să vizitezi 𝐒𝐮𝐟𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Carmina Vakulovski, Ana Stoica și George Năzăreanu.

Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.