Ovidiu Bădescu

Ovidiu Bădescu este profesor de matematică la Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa, unde a ridicat la nivel înalt noțiunea de performanță, aspect justificat prin numeroasele participări la etapele superioare ale concursurilor şcolare și rezultatele elevilor dumnealui la Olimpiada Națională de Matematică. De asemenea, a lărgit orizonturile școlii prin încurajarea activităților extrașcolare, printre cluburile școlare pe […]

Mai mult

Maria Teodora Simion

Teodora este  profesoară de limba română la Școala Gimnazială Ciugud de 17 ani și director al școlii din 2018. Absolventa a Facultatii de Istorie și Fiologie din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, secția Română-Engleză, a absolvit masteratul în Literatură și cultură românească în context european, în anul 2004. În 2020 a absolvit cursul de […]

Mai mult

Marius Băeșu

Există mai multe motive pentru care cineva ar dori să devină profesor. Unii oameni aleg această profesie pentru că îi pasionează să lucreze cu copiii și să îi ajute să învețe și să se dezvolte. Alții aleg această profesie pentru că doresc să împărtășească cunoștințele lor și să inspire următoarea generație de elevi. De asemenea, […]

Mai mult

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna mai pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm miercuri, 17 mai, de la ora 17:00, să vizitezi 𝐒𝐮𝐟𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Ovidiu Bădescu, Teodora Simion și Marius Băeșu.

Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.