SuperTeach Târgu Jiu 2024

Transformarea – între viziune și feedback

Premisa

Care sunt realitățile din triunghiul educației? Ce crede și cum se simte fiecare persoană – din rolul de elev, profesor sau părinte? Când și cum se întâlnesc aceste realități?

Fără a generaliza, tot mai mulți se plâng că se simt neînțeleși, neapreciați și, mai ales, singuri. În acest context, fiecare se străduiește să facă față, să își împlinească nevoile și obiectivele printr-o strategie care afectează adesea echilibrul comunității.

Care sunt costurile acestei realități? Scade încrederea în contribuția și valoarea personală, dispare climatul autentic de colaborare, se atenuează dorința de implicare, apare rezistența la influențarea constructivă și ia amploare disimularea.

Provocările din triunghiul educației aduc la lumină nevoia de a genera o schimbare de perspectivă și de strategie, în care fiecare persoană implicată să se regăsească și să simtă că poate contribui și evolua împreună cu ceilalți.

Participă la conferința Transformarea- între viziune și feedback, în care îți propunem să explorăm contextul actual al educației, să reflectăm asupra motivației și viziunii schimbării, să clarificăm care sunt nevoile și obiectivele fiecărui rol și cum putem face transformări durabile, în care fiecare contează.

Schimbarea în comunitățile de învățare începe cu transformarea fiecăruia dintre noi. Asociația SuperTeach încurajează și susține această trecere la acțiune, în mod conștient și asumat, lansând prin conferința de la Târgu Jiu,  un nou context de creștere împreună.

Această conferință este organizată exclusiv pentru profesorii care activează în Târgu Jiu.

*Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi la adresa contact@superteach.ro 

Hourly Schedule

Agenda

09:00 - 11:30
Discursuri în plen
George Năzăreanu, Jenica Tănase, Daniel Puia-Dumitrescu, Diana Brătucu, Ovidiu Bădescu, Paul Handro
11:00 - 13:00
Cornere interactive & Networking
Împărtășire de experiențe & dezbaterea provocărilor
13:00 - 14:40
Discursuri în plen & Piesă de teatru
George Năzăreanu, Jenica Tănase, Andrada Mazilu, Felix Tătaru
14:40 - 16:00
Networking

4 răspunsuri la “SuperTeach Târgu Jiu 2024”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *