Cristina Bărbosu-Ene

Cristina este facilitator în Mentalitate Deschisă în Educație din 2019 și profesor susținut de Teach for Romania, absolventă a Academiei de Leadership Pedagogie, promoția 2020. Intensitatea acestei energii mă face să merg înainte, să-mi doresc să fiu prezentă în tot ceea ce fac. Sunt  mamă și profesor. Sunt căsătorită și în familia noastră cresc și […]

Mai mult

Vali Neagu

Numele meu este Vali Neagu, sunt profesor de limba şi literatura română la Şcoala Gimnazială Nr.1, Curcani, judeţul Călăraşi. Din anul 2008 și până în prezent sunt profesor titular al şcolii, având o experienţă de lucru cu elevii de aproape 19 ani. Am terminat un masterat în domeniul educaţiei în cadrul UTCB, Departamentul pentru pregătirea […]

Mai mult

Nicoleta Stancu

Numele meu este Stancu Nicoleta, sunt profesor pentru învățământul preșcolar de aproape 20 de ani la Grădinița cu Program Normal Nr.2, din comuna Curcani, județul Călărași. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București, am absolvit cursursul de inițiere în metodologia alternativei Step by Step, am absolvit cursul de Mentalitate Deschisă în Educație […]

Mai mult

 

Prezentarea Valentinei Neagu poate fi accesată aici: Vali Neagu_Dezvoltarea literației

Prezentarea Nicoletei Stancu poate fi accesată aici: Nicoleta Stancu_Dezvoltarea literației

Prezentarea Cristinei Bărbosu-Ene poate fi accesată aici: Drag de carte! – Cristina Bărbosu-Ene

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna aprilie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm miercuri, 19 aprilie, de la ora 17:00, să vizitezi 𝐒𝐮𝐟𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Cristina Ene, Nicoleta Stancu și Vali Neagu.

Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.